Terug naar het overzicht

Zorgen om het gebruik van fatbikes

De fatbike wint snel aan populariteit, vooral onder jongeren. Echter brengt deze trend ook aanzienlijke risico's met zich mee. 

16-08-2024
1 minuut

Achtergrond

De fatbike is ongekend populair, vooral onder jongeren. De Vereende constateert dat fatbikes ook grote risico’s met zich meebrengen: met name kinderen onder de 16 zijn betrokken bij ongelukken met fatbikes. Regelmatig treedt ernstig letsel op, zoals hersenletsel bij henzelf en anderen. De aansprakelijkheidsverzekering biedt niet in alle gevallen dekking. De Vereende vindt het belangrijk dat adviseurs dit onderwerp bespreken met hun klanten.

Permanent Actueel

Het volledige artikel is beschikbaar in Permanent Actueel. Permanent actueel is een belangrijk middel om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

De nieuwsartikelen informeren je op een begrijpelijke manier over relevante ontwikkelingen uit de beroepspraktijk. Daarnaast krijg je handige tips om de informatie direct toe te kunnen passen in de praktijk. De rubricering per beroepskwalificatie zorgt ervoor dat je alleen nieuwsitems ziet die voor jou relevant zijn. Daarnaast kan je je kennis testen door vragen te beantwoorden en maandelijkse toetsen te maken. Dit stimuleert je actieve betrokkenheid bij het leerproces. Bovendien worden je scores bijgehouden. Zo toon je efficiënt aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) dat je de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor slechts € 8,25 p.m. heb je toegang tot Permanent Actueel. Je krijgt waardevolle informatie, bereid je voor op het belangrijke periodieke PE-examen en je voldoet aan de eisen van de AFM.

Delen: